avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... abuz in serviciu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

abuz in serviciu

examen atestare administrator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:46, 17 Noiembrie 2015
Adica?
Sunt presedinte la o asociatie de proprietari din Urziceni.M-am prezentat la examen si secretarul comisiei mi-a comunicat ca dosarul meu a fost respins din motive confidentiale
Am fost nevoita sa ma inscriu la cursuri pentru administrator imobil |(la Urziceni se obtine atestat fara cursuri) am facut naveta ,toate acestea pe cheltuiala mea si m-am inscris la o primarie din Bucuresti pentru examen
Intrebarea mea este daca Asociatia de proprietari poate actiona in judecata primaria pentru abuz si prejudicii aduse ,deoarece sustinatorii d-lui primar ii indeamna pe membrii asociatiei pe care o reprezint sa ma sicaneze , de ce nu am obtinut atestatul de la primarie
Cu stima
Sunt cateva elemente neclare" daca sunteti presedinte ce nevoie aveti de atestat de administrator.
Apoi, un candidat pentru profesia de administrator trebuie sa faca un curs autorizat.
Avand acest certificat se poate aplica la un post de administrator fara examen la primarie (doar unele primarii fac asta). In Bucuresti trebuie sa mai dai si un examen la o primarie de sector din cele sase existente.

asociatia nu are administrator angajat,iar eu doresc sa preiau acest post,dupa ce imi expira mandatul de presedinte
In mod normal nu se poate da aceasta explicatie.
...M-am prezentat la examen si secretarul comisiei mi-a comunicat ca dosarul meu a fost respins din motive confidentiale..

Asa ceva nu am mai auzit.
Ca dvs. ati absolvit si cursurile de administrator de imobile, este f. bine, o sa puteti participa la examenul pentru atestarea administratorilor, dar nu a presedintilor. Nici nu stiu daca presedintii se atesteaza.... Stiu ca era vorba despre efectuarea unor cursuri speciale pentru presedinti, apoi, eventual vor urma niste examene de atestare.

Cu privire la actionarea in instanta a primariei, cred ca ar trebui sa discutati cu un avocat si puteti actiona primaria in contencios administrativ. Motivul confidentialitatii este de-a dreptul hilar.
Mult succes!
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2015
Adam Grecu, utilizator

Alte discuții în legătură

Administrator asociatie proprietari alv alv Un proprietar , poate sa fie administrator fara diploma de bacalaureat? (vezi toată discuția)
Cumul functii in asociatie de proprietari asociatiaproprietarilor5d asociatiaproprietarilor5d vrem sa desfiintam functia de administrator contabil si casier - detinuta pana in prezent de 1 singura persoana, Contabilitatea o vom incredinta unei firme ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,în ianuarie 2021 administratorul de bloc a anunțat ... veveriza veveriza Bună ziua,în ianuarie 2021 administratorul de bloc a anunțat scris că nu-și reînnoiește Atestatul și că se retrage. Am ajuns în 2023 și nu vrea să ... (vezi toată discuția)