avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale bunurile administratorului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

bunurile administratorului

daca firma pe care o administrez are datorii la stat ,insa nu are bunuri care sa ii fie executate ,se poate sa imi execute bunurile mele ?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 11:37, 3 Februarie 2012
Daca firma intra sub incidenta Legii 85/2006 privind procedura insolventei, conform art. 138 din aceasta lege, este posibil.
Daca in raportul intocmit de catre admininistratorul judiciar sau de catre lichidator sunt identificate persoane carora le-ar fi imputabila aparitia starii de insolventa a societatii, la cererea celui care intocmeste raportul judecatorul sindic poate dispune ca o parte a datoriilor sa fie suportat de dvs. ca administrator al societatii. In consecinta pot fi executate bunurile aflate in patrimoniul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pe societate melindaanab melindaanab Buna seara. Sotul meu are o firma cu o datorie mai mare si firma cere falimentul. executarea silita include bunuri private sau numai ale firmei? Fiindca are o ... (vezi toată discuția)
Firma in faliment teobob teobob va rog sa imi spuneti daca creantele ( datoriile) unei firme aflate in faliment sau lichidare judiciara se rasfrang asupra asociatilor sau administratorilor ... (vezi toată discuția)
Lichidare voita a firmei georginho25 georginho25 am un srl din 2007 si s-au cam acumulat datoriile la stat. este vorba de 40000 lei(tva,imp.pe profit, contributii angajator etc), daca nu am nimic pe firma, ... (vezi toată discuția)