avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto recuperata
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto recuperata

Dupa recuperarea taxei auto la schimbarea proprietarului acesta din urma este obligat sa plateasca din nou taxa?masina fiind inmatriculata sau aceasta se inmatriculeaza fara a se mai plati taxa.Cineva zicea ca numai cele inmatriculate innainte de 2007intra sub incidenta acestei legi?
Cel mai recent răspuns: allexandru83 , utilizator 12:38, 3 Februarie 2012
Buna ziua,
Daca a fost platita taxa si masina a fost inmatriculata in Romania, noul proprietar nu mai plateste taxa la transcriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca se recupereaza taxa auto la vanzare cumparatorul va plati din nou aceasta taxa? tcata tcata Buna ziua, Doresc sa recuperez taxa auto pentru un autoturism inmatriculat in luna august 2007. De asemenea doresc sa vand acest autoturism peste cateva ... (vezi toată discuția)
Taxa auto nicu100 nicu100 am cumparat un autoturism nou in 2011 se poate recupera taxa auto va multumesc (vezi toată discuția)
Taxa de mediu mitica665 mitica665 Va salut cu respect si le multumest celor care ma poate ajuta si pe mine in legatura cu taxa de mediu.Am cumparat o masina la inceputul lui Ianuarie nu stiam ... (vezi toată discuția)