avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL

Doresc sa infiintez un SRL cu doi asociati, sot si sotie, cu sediul social in apartamentul personal si punct de lucru in spatiul unei asociatii de proprietari. Am obtinur rezervarea de nume, am redactat un act constitutiv sub semnatura privata, am incheiat un contract de comodat intre SRL si cei doi soti. Mai trebuie acordul notarial de sediu social? Am facut totul degeaba pana acum? De luni pot inregistra firma on line? Unde?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 14:25, 3 Februarie 2012
In cazul in care la sediul social nu se desfasoara activitate comerciala, nu este necesar acordul vecinilor dat in forma autentica ( e suficient acordul dat sub semnatura privata).
Nu consider ca ati lucrat "degeaba", daca va este la indemana puteti inregistra societatea si in vechiul sistem, prin predarea documentelor direct la ghiseele RC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi pot reactualiza actul constitutiv ContSters236592 ContSters236592 Trebue sa i-mi schimb sediul social si la reg. comertului mi-au cerut actul constitutiv reactualizat. poate cineva sa-mi explice mai detaliat cum porocedez ... (vezi toată discuția)
Constituire srl DanyD DanyD Care sunt pasii ptr. constituirea unui srl? :coffee: (vezi toată discuția)
Infiintare firma ciprianr ciprianr Buna ziua, Imi puteti spune care sunt pasii pentru infiintarea unei societati care se va ocupa cu achizitii intracomunitare si vanzare? Multumesc, (vezi toată discuția)