avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... transformarea unui teren industrial in teren ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

transformarea unui teren industrial in teren intravilan?

Buna,
doresc sa cumpar un teren care apartinea unei fabrici de mobila. in prezent este proprietatea unei pers. fizice, care are extras CF.Terenul este in prezent declarat teren industrial, si fizic se afla intre case.
Intrebarea mea este daca se poate transforma acest teren in teren intravilan? Daca nu se poate transforma, care sunt avantajele si dezavantajele?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 03:00, 7 Februarie 2012
Se poate..trebuie sa va adresati primariei in raza careia se afla situat terenul cu o cerere insotia de documentatia aferenta... va spune de la primarie ce anume va trebuie
nu am pregatire de avocat, dar prin natura locului de munca, am facut numeroase documentatii pt lucrari care presupuneau trecerea unui teren (in general agricol) in intravilan.
se poate face trecerea, banuiesc in vederea realizarii unui imobil de locuit; in general documentatia necesara implica niste acorduri de la autoritati (vi le specifica cei de la primarie) si se axeaza in principal pe asigurarea utilitatilor (apa, energie, canalizare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vesnicul puz avramescuolimpia avramescuolimpia Buna ziua, Revin cu o noua problema legata de un PUZ. Am cumparat un teren la marginea unei comune unde este un PUG din 2004 in care destinatia terenului ... (vezi toată discuția)
De la teren extravilan la intravilan - posibil? cristian_myx cristian_myx a]m o jumatate de hectar de pamant agricol si vreau sa construiesc o casa peste drum de pamantul acesta este o muara si acolo se afla in curte si 2 case in ... (vezi toată discuția)
Scoatere teren din circuitul agricol meleka meleka buna detin o suprafata de 62000 mp intr o comuna in momentul de fata terenul are destinatia arabil extravilan as dori sa scot din circuit agricol si sa l ... (vezi toată discuția)