In urma unei hotarari judecatoresti am reusit sa particip la un examen pentru promovare in clasa prin transformarea postului. Am promovat examenul in anul 2010 dar ANFP nu a acordat avizul pentru promovare pe motiv ca am terminat studiile superioare inainte da a deveni functionar public. Alt proces intentat in baza acestui refuz mi-a dat castig de cauza (Curtea de apel) ANFP _ului i-a fost respins recursul la ICCJ drept pentru care hotararea Curtii de Apel a ramas definitiva."Anuleaza adresa nr...... emisa de ANFP (adesa care refuza promovarea)
Obliga ANFP sa emita un act administrativ, cu avizul favorabil pentru transformarea postului, ca urmare a examenului organizat la data de .....2010 la institutia.....
Obliga institutia...... la reincadrarea reclamantului, in functia publica in care acesta a promovat ca urmare a respectivului examen."
Intrebare: Cu ce data se face reincadrarea?
Exista vreo modalitate prin care la h
otararea respectiva sa se adauge explicatii care sa arate cu ce data se face reincadrarea si daca pot beneficia de drepturile pierdute ?
Logic ar fi ca reincadrarea si drepturile sa decurga din 2010 cand am promovat examenul, dar seful de personal vrea precizari exacte.
Dacă apreciaţi că dispozitivul hotărâri este neclar şi necesita lămuriri cu privire la înţelesul său, întinderea sau aplicarea sa, ori acesta cuprinde dispoziţii potrivnice, puteţi solicita instanţei care a pronunţat hotărârea să-l explice sau să înlăture dispoziţiile potrivnice.
Instanţa va soluţiona cererea de urgenţă, prin încheiere dată în camera de consiliu, cu citarea părţilor.
Încheierea se va ataşa la hotărâre, atât în dosarul cauzei cât şi în mapa de hotărâri a instanţei.
Ea este supusă aceloraşi căi de atac ca şi hotărârea în legătură cu care s-au solicitat lămuriri
Cheltuieli de judecata
YNAA
Buna seara,
C.pr.civ. art.338 prevede ca disp. priv. procedura necontencioasa descrisa in CARTEA III se intregesc cu disp. de procedura contencioasa, in ... (vezi toată discuția)