avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... TERMOIZOLAREA LOCUINTEI
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

TERMOIZOLAREA LOCUINTEI

Buna ziua. Locuiesc in sect 1 bucuresti intr-un imobil p+2.Sintem 6 apartamente,2 pe etaj. Ce acte si unde trebuie sa apelez pentru autorizatii de termoizolare a imobilului. Mentionez ca vom plati noi,proprietarii celor 6 apartamente. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:19, 3 Februarie 2012
Mergeti la primaria S1, cautati Birulul ref. Disciplina in constructii, aflati amanunte. Tot ce cereti sa fie in scris si asteptati raspuns.
In alte orase am intreat (verbal) ce trebuie sa facem, ni s-a spus ca nu este nevoie de nici-o autorizatie, dar se pare ca a fost un trombon. In orice moment inspectorii pot sa vina sa ne intrebe de ”sanantate”. Din acest motiv v-am sfatuit sa cereti in scris toate alea, peobabil ca veti primi raspunsul in scris si urmati instructiunile. Poate sunt useri din Bucuresti care au deja raspunsul...
Succes!
Nu ati precizat daca sunteti constituiti in asociatie de proprietari
Autorizatia de construire si certificatul de urbanism se elibereaza de catre serviciul specializat din cadrul primariei sector 1cu sediul in cartierul Baneasa sos Bucuresti-Ploiesti nr 9-13-Business Center Biroul Reabilitare Termică şi Energii Alternative
021/ 319.10.13 int. 290
021/ 314.20.92
021/ 314.20.98
021/ 314.20.91
Program cu publicul:
 miercuri între orele 8:00 - 10:00
 vineri între orele 9:00 - 11:00
@Adam
In primaria sector 1 exista Biroul Reabilitare Termica si Energii Alternative
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2012
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ghid fianatare energie alternativa mokus mokus Reprezint o societate comerciala si ma aflu in faza de intocmire a dosarului pentru finantarea programului de energie alternativa, respective energie ... (vezi toată discuția)
Copie dosar arhiva vera58 vera58 Cum si de unde pot obtine o copie dupa un dosar care a fost la judecatoria sector 1. avand ca obiect tulburarea de posesie? Dosarul este din anul 1999 si este ... (vezi toată discuția)
Certificat urbanism sector 5 gabnicu gabnicu Am un teren in Sectorul 5 si am depus in urma cu o luna cerere pt certificatul de urbanism - obtinut de mine si in 2009, dupa 13 luni de asteptare. De data ... (vezi toată discuția)