avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procedura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procedura

buna ziua
care este procedura daca intr-un proces s-a dat o incheiere nedreapta pentru o parte din proces, eu inca nu am primit nimic oficial dar am vizualizat istoricul dosarului pe site-ul Judecatoriei, unde scrie in final: "Fixeaza termen pentru continuarea judecatii la data de 05.03.2012. Cu cale de atac odata cu fondul." Nu stiu ce trebuie sa fac eu in aceasta situatie pentru ca nu este corecta hotararea luata de judecator.

multumesc frumos pentru ajutor,

anca
Exista si recurs la incheiere daca ceva v-a nemultumit in sedinta publica, prin incheierea data de judecator.
Adica atunci cand veti declara apelul impotriva hotararii de fond , puteti ataca si inchieerea data pe parcusul judecarii cauzei .Nu o puteti ataca in mod separat , in cazul dvs., intrucat inchieerea cu pricina nu a intrerupt cursul judecatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs odata cu fondul??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Buna seara,o intrebare pentru stimabilii avocati, Cum se procedeaza in situatia in care se face RECURS ODATA CU FONDUL??la fel ca si recursul clasic? (vezi toată discuția)
Mostenire elvira1953ro elvira1953ro Selecteaza/Deselecteaza optiunea citate multiple Raspunde cu citat Editeaza/Sterge acest mesaj Sterge acest mesaj mostenirea Mesaj ... (vezi toată discuția)
Termen de recurs gyoni8 gyoni8 Buna, Cand si cum pot formula recurs impotriva unei incheieri de sedinta prin care instanta mi-a respins exceptia tardivitatii formularii apelului? Dupa ce ... (vezi toată discuția)