avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concedii si indemnizatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concedii si indemnizatii

M-am lovit de o problema si nu stiu ce sa fac.
Am primit pentru o o angajata 3 concedii medicale.
Doamna e insarcinata si are o sarcina cu risc.
primul concediu :
1-10 - continuare de luna trecuta - boala obisnuita 01
al doilea concediu
11-15 - initial - urgenta 06
al treilea concediu
16-31 - continuare la cel cu 06 - boala obisnuita 01
- problema e ca toate cele trei concedii eliberate de spital au acelasi cod de diagnostic : 745 - probleme cu sarcina
E corect eliberat concediul de mijloc - initial cu 06?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 17:36, 3 Februarie 2012
Da,e corect eliberat,este acelasi cod de boala intr-adevar, dar este un cod de certificat diferit,respectiv 06 urgenta medico-chirurgicala. Probabil a fost internare in perioada 11-15.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concedii medicale initiale cu acelasi cod de diagnostic bachmann bachmann Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o angajata mi-a prezentat 2 CM consecutive , cate 5 zile fiecare, cu acelasi cod de dignostic, ... (vezi toată discuția)
Certificat de concediu medical myry84 myry84 buna ziua.sunt in concediu medical din data de 06-06-2013.primul concediu este cu internare de 5 zile cod ind 06 initial si mai am inca 14 zile cod ind 01 in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am intrat în concediu medical,codul diagnosticului ... Andmar Andmar Bună ziua! Am intrat în concediu medical,codul diagnosticului fiind -745-(hemoragie în sarcină) , iar codul indemnizației -01-( boală obișnuită) care ... (vezi toată discuția)