buna seara!
luni,pe 30 ianuarie 2012 am fost escrocata e cate o persoana care spunea ca este un anagajat romtelecom si ca tatal meu a castigat 27000 de euro,mi-a zis sa-i trimit 90 de milioane de lei vechi si i-am trimis,dupa vreo 2 ore dupa ce i-am trimis,mi-am dat seama ca m-a escrocat,ma rog,nu intru prea mult in detalii,ideea este ca reusit sa ma atraga in capcana lui,eu avand cu 15 ani si 2 luni.Am despus plangere la politie si nici pana in prezent nu s-a inceput urmarirea acestuia.Daca buletinul cu care s-a dus sa ridice banii era furat si figurile nu corespundeau,posta trebuie sa ne dea despagubiri?
daca da,trebuie sa dam posta in judecata?
mama s-a interesat la cateva persoane,care sunt din domeniu sau nu si au zis sa mergem la procuratura din oras si sa facem cerere
ok,dar pana cand se incep urmaririle,escrocul cine stie pe unde merge sau daca la posta vor mai fi inregistrarile
este posibi,ca totusi sa fim despagubiti?
Politia are foarte multe plangeri la care trebuie sa dea curs. Asa cum vi s-a spus si mai sus, aveti de asteptat. Poate dura si 6 luni pana la inceperea urmaririi penala sau chiar mai mult.
De asemenea, de cele mai multe ori, pana la inceperea urmaririi penala mai se desfasoara si acte premergatoare.
Nu dati posta in judecata ci faceti plangere pt inselaciune impotriva celui care v-a inselat. Prejudiciul il recuperati de la acesta cand se va ajunge in instanta de judecata. Pana atunci cand sunteti chemata la politie sau la parchet mentionati ca va constituiti parte civila pt recuperarea prejudiciului.
Oricum fiind minora, instanta, din oficiu, va obliga pe inculpat la plata despagubirilor.
am inteles,dar daca dam posta in judecata,luam sigur oare banii???sau e obligata posta sa dea banii???
ni s-a zis la politie ca de la el nu mai luam banii,e clar,sunt mari sanse,de fapt,doar daca il dam in judecata...
Înselãciune
george_cretulescu
Buna ziua.
Intampin o problema serioasa.
Am luat o teapa pe net.
Am schimbat prin curier cu un anumit, doua obiecte.eu am trimis ceva el altceva.
El acum nu ... (vezi toată discuția)