avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Investirea cu formula executorie CEC si Bilet la Ordin ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Investirea cu formula executorie CEC si Bilet la Ordin - Recurs în interesul legii

Am nevoie urgenta de solutia data de INALTA CURTE DE CASAŢIE ªI JUSTIŢIE in Recursul în interesul legii cu privire la aplicarea dispoziţiilor art. 374^1 din Codul de procedură civilă, astfel cum au fost introduse prin Legea nr. 459/2006, raportate la prevederile art. 61 din Legea nr. 58/1934 asupra cambiei şi biletului la ordin şi ale art. 53 din Legea nr. 59/1934 asupra cecului, referitor la învestirea cu formulă executorie a cambiei, biletului la ordin şi cecului.

Cel mai recent răspuns: Cristina_1 , utilizator 23:30, 1 Aprilie 2009
Si eu am nevoie urgenta de numerele care vor iesi saptamana asta la loto!:D
Din pacate, desi multi asteapta solutionarea acestui RIL, Inalta inca nu s-a pronuntat. Aici gasesti pagina cu deciziile pronuntate in RIL-uri in anul 2008 [ link extern ] ...
Aici gasesti evidenta tinuta de Ministerul Public cu privire la RIL-urile civile [ link extern ] .
Cand se solutioneaza, trebuie sa se publice pe cele doua pagini.
S-a amanat pronuntarea pe 10 noiembrie. Asteptam cu interes.
A mai aflat cineva detalii despre acest RIL?
Inca nu s-a comunicat nimic. :(
Nici o veste?

Alte discuții în legătură

Bo refuzat la plata juridic dana juridic dana care este procedura de investire cu titlu executoriu a unui BO refuzat la plata? (vezi toată discuția)
Fila cec poate constitui titlu executoriu? ContSters69460 ContSters69460 Fila CEC lasata garantie pt niste lucrari, poate constitui titlu executoriu, si implicit se poate executa debitorul, fara ca respectiva Fila CEC sa fie ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin depus dupa scadenta pneuros pneuros Se poate investi cu putere executorie un bilet la ordin depus dupa scdenta cu 4 zile? (vezi toată discuția)