avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... treapta de salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

treapta de salarizare

sunt economist II, din anul 2008.in anul 2008 am fost economist III, mi sa acordat treapta de economist II in anul 2009. treapta de economist III sa desfintat nu stiu prin ce lege am colege care nu au mai trecut prin treapta de economist III din cauza ca nu mai e in lege. in lege spune ca trebuie sa ai o vechime de 3 ani si 6 luni pt. indeplinirea a unei noi trepte de salarizare adica in cazul meu la treapta de economist I , ce pasi trebuie sa fac cred ca m as incadra la economist I - se acorda vrun procent la salariu in momentul acordari acestei trepte de economist I ?

Alte discuții în legătură

Incadrare si salarizare functionar public miki_M miki_M Buna ziua. Va prezint urmatoarea situatie: in anul 2008 am fost angajata in functia publica de referent, clasa III, treapta III. In anul 2009 , am terminat ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu conform noua lege a salarizarii unice in sectorul bugetar ! florin_s28 florin_s28 Buna ziua! Referitor la Legea nr. 330 / 2009 publicata in Monitorul Oficial nr. 762 din 09 noiembrie 2009 - Legea-cadru privind salarizarea unitara a ... (vezi toată discuția)
Legea unica de salarizare carmen a carmen a Sunt functionar public asistent 3 cu 1, cu o vechime de 6 ani, conform noii legi de salarizare am un salar de incadrare (cu tot cu spor de vechime) de 705, in ... (vezi toată discuția)