avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Indemnizatie ingrijire copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Indemnizatie ingrijire copil

Buna seara.
Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna care este indemnizatia pentru ingrijire copil
avand in vedere ca nu mi s-a comunicat prin nici un act, iar suma neta pe care o ridicam de pe card este 1255 lei.
Este vorba de anul 2011, nu stiu ce contributii se opresc in concediu de ingrijire copil pana la 2 ani.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:43, 5 Februarie 2012
Daca suma ridicata de pe card este de 1255 lei, atunci aceasta este valoarea indemnizatiei ... mergeti la AJPS si solicitati sa va dea o copie de pe decizia de acordare a indemnizatiei pentru CCC.
1. Din indemnizatia pentru CCC nu se retine nimic.
2. Conform OUG 111/2010, beneficiarul de indemnizatie pentru CCC este asigurat la pensie, sanatate si somaj, plata contributiilor facandu-se de catre Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din indemnizatia ccc se retine contributia la pensii? adela05 adela05 Vreau sa stiu daca din indemnizatia CCC (sper ex, suma de 1200 lei) se mai retine contributia la pensii si, eventual, alte contributii? Adica, daca in urma ... (vezi toată discuția)
Concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului cristache paula cristache paula buna am si eu o intrebare daca se poate: -pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului daca am lucrat pana in iunie 2010,si am avut somaj pana ... (vezi toată discuția)
Cuantumul indemnizatiei pentru ccc Iulia Stroea Iulia Stroea Buna ziua, As dori sa stiu cat este valoarea indemnizatiei pentru cresterea copilului, avand in vedere ca media venitului net pe ultimele 12 luni este de ... (vezi toată discuția)