Va salut oameni buni, am fost la politie sa-mi iau cazierul si pe el scrie:
2 ani si 4 luni cu art 86 indice 1 c.p. pe timp de 5 ani si 4 luni pentru art 208,209 literele a,c,e si g c.p. cu art 75 litera c c.p., prin sentinta penala 500 din 10.05.1995,dosar 4711 din 1994 JUDECATORIA SECTOR 3,decizia penala 437 din 23.05.1996 TMB.
Cei de la politie au spus ca mai apare pe LISTA lor o PUNERE IN MISCARE din 17.09.1993 dar care nu apare in cazier.
Doresc sa fac reabilitarea,pentru a putea semna un contract in strainatate.
Intrebarea mea este: cum rezolva problema in timpul cel mai scurt.Am la dispozitie 30 zile.Daca nu, pierd contractul.
Va multumesc foarte mult.Va doresc un week-end perfect!
Ar fi trebuit sa opereze reabilitarea de drept pana la acest moment .Cum se pare ca nu s-a intamplat acest lucru si daca stiti ca nu ati mai savarsit infractiuni intre timp , ar trebui sa va adresati instantei pentru ca aceasta sa constate ca a intervenit reabilitarea.Este vorba tot despre reabilitarea de drept si nu de cea judecatoreasca , instanta doar trebuie sa constate acest fapt.
Art. 866. - Reabilitarea în cazul suspendarii executarii pedepsei sub supraveghere
Daca cel condamnat nu a savârsit din nou o infractiune înauntrul termenului de încercare si nici nu s-a pronuntat revocarea suspendarii executarii pedepsei în baza art. 86^4, el este reabilitat de drept.
mergeti la instanta si depuneti o cerere catre judecatorul delegat oentru executari penale si solicitati sa se constate faptul ca a intervenit reabilitarea de drept si sa fie anuntate organele in drept pentru a se opera si in cazier.
insistati si poate ca se va rezolva in termenul dorit de dvs.
succes
Antecedente penale
leona777
Buna ziua, doresc sa stiu daca o condamnare cu suspendare in urma cu 13 ani, poate fi considerata antecedent penal sau a intervenit reabilitarea. mutumesc (vezi toată discuția)