avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... REABILITARE CAZIER
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

REABILITARE CAZIER

Va salut oameni buni, am fost la politie sa-mi iau cazierul si pe el scrie:
2 ani si 4 luni cu art 86 indice 1 c.p. pe timp de 5 ani si 4 luni pentru art 208,209 literele a,c,e si g c.p. cu art 75 litera c c.p., prin sentinta penala 500 din 10.05.1995,dosar 4711 din 1994 JUDECATORIA SECTOR 3,decizia penala 437 din 23.05.1996 TMB.
Cei de la politie au spus ca mai apare pe LISTA lor o PUNERE IN MISCARE din 17.09.1993 dar care nu apare in cazier.
Doresc sa fac reabilitarea,pentru a putea semna un contract in strainatate.
Intrebarea mea este: cum rezolva problema in timpul cel mai scurt.Am la dispozitie 30 zile.Daca nu, pierd contractul.
Va multumesc foarte mult.Va doresc un week-end perfect!
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:13, 8 Februarie 2012
pentru reabilitare trebuie sa depuneti o actiune in care instanta sa constate reabilitarea si sa dispuna asupra reabilitarii dvs ,astfel ca trebuie o serie de documente si un termen de judecata nu este foarte simplu ,daca doriti rapid angajati un avocat care sa va ajute ,
bafta
end a scris:

pentru reabilitare trebuie sa depuneti o actiune in care instanta sa constate reabilitarea si sa dispuna asupra reabilitarii dvs ,astfel ca trebuie o serie de documente si un termen de judecata nu este foarte simplu ,daca doriti rapid angajati un avocat care sa va ajute ,
bafta

se vorbea de reabilitarea de drept care ar fi trebuit sa intervina deja.
mergeti asa cum am spus cu cerere la judecatorul delegat si mai vorbim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare cazier. Adrian Nemteanu Adrian Nemteanu Buna seara,astazi am fost la politie sa-mi iau cazierul si pe el scrie: 2 ani si 4 luni cu art 86 indice 1 c.p. pe timp de 5 ani si 4 luni pentru art 208,209 ... (vezi toată discuția)
Antecedente penale leona777 leona777 Buna ziua, doresc sa stiu daca o condamnare cu suspendare in urma cu 13 ani, poate fi considerata antecedent penal sau a intervenit reabilitarea. mutumesc (vezi toată discuția)
In ce termen sunt reabilitat de drept? gaby1988 gaby1988 in iunie 2009 am fost condamnat la 3 luni de inchisoare cu suspendare si 2 ani si 3 luni de incercare pentru conducere fara permis.va rog sa imi spuneti cand o ... (vezi toată discuția)