avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort dupa un an de zile
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort dupa un an de zile

Buna ziua, am si eu o intrebare la dumneavoastra, si as dori un raspuns cat mai exact. Mama mea s-a casatorit acum jumatate de an, casnicia nu merge (scartaie din toate incheieturile, mai rau ca o masina pt programul rabla) si doreste sa divorteze. Are o proprietate pe numele ei (un apartament cu o camera), si vroiam sa stiu daca cumva dupa un an de casnicie viitorul ei fost sot va avea cumva dreptul la proprietate.
Astept un raspuns, multumesc anticipat. :)
Cel mai recent răspuns: EritroxylonX , utilizator 16:43, 5 Februarie 2012
NU apartamentul este bunul propriu al mamei dvs. si nu va fi supus partajului in caz de divort.
in mod categoric nu
Nu, nici dupa 1 an , nici nu dupa 10.
Bunul dobandit inainte de casatorie este bunul propriu al mamei si nu face obiectul partajului de bunuri comune.
Expresia dvs. " casnicia scartaie din toate incheieturile mai rau ca o masina pentru programul rabla " e mortala!:happy:
Am s-o retin!
Eu am spus adevarul pentru a primi un raspuns cat mai concret. Va urmaresc de foarte mult timp si stiu ce fel de raspunsuri se dau. Va multumesc enorm de mult, mi-ati luat o piatra de pe inima :kissing:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune uncopil uncopil Buna seara, Cred ca parintii mei se indreapta spre un divort. Sunt casatoriti de 31 de ani si intrebarile mele sunt legate de partaj. Sunt convinsa ca tata ... (vezi toată discuția)
Partajul si custodia unui copil minor Galinutz83 Galinutz83 Buna ziua, 1.Custodia unui minor la divorț - va rog sa imi spuneti daca mama a adus în casa iubitul unde își are domiciliul copilul ea dar si eu,nefiind ... (vezi toată discuția)
Buna seara am fost căsătorită timp de 15 ani. am divorțat ... roxenp123 roxenp123 Buna seara am fost căsătorită timp de 15 ani. Am divorțat acum 2 ani iar el dorește să facem partajul, si spune ca pământul care este bunul meu ... (vezi toată discuția)