avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara am fost căsătorită timp de 15 ani. Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara am fost căsătorită timp de 15 ani. Am divorțat ...

Buna seara am fost căsătorită timp de 15 ani. Am divorțat acum 2 ani iar el dorește să facem partajul, si spune ca pământul care este bunul meu propriu, spune că după 10 ani de căsnicie a devenit si bunul sau adica bunul amândurora comun.. este adevarat? Deci sunt terminată..
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:27, 24 Octombrie 2020
Nici vorba.! Bunurile dinaintea căsătoriei nu întra la partaj.sunt proprii.
Sărut mâna. Mi ati luat o piatră de pe inimă.
Fostul soț poate sa sustina orice dar asta nu inseamna ca are si dreptate.In realitate nu are nici un drept asupra bunurilor dvs dobândite înainte de căsătorie.
Va multumesc mult. :)
pe ce vrea sa faca partaj, pamantul ala al dvs e singurul bun pe care vrea sa faca partaj ?

Alte discuții în legătură

Divort dupa un an de zile EritroxylonX EritroxylonX Buna ziua, am si eu o intrebare la dumneavoastra, si as dori un raspuns cat mai exact. Mama mea s-a casatorit acum jumatate de an, casnicia nu merge (scartaie ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune in procente 80 / 20 % (sau mai putin) in urma divortului Dam_Marin Dam_Marin Buna ziua, Am urmarit cateva discutii referitoare la partajul bunurilor comune. Cum as putea sa termin o poveste nefericita cu sotia mea (fara ... (vezi toată discuția)
Partaj de bunuri comune- drepturi SAVOIUCAMELIA SAVOIUCAMELIA Suntem casatoriti de 20 de ani legal dar traim separat,avem in comun o casa si o cladire depozitare,pe o suprafata de 2000 m patrati,as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)