avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... L.18/1991
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

L.18/1991

Buna seara

La aplicarea L.18/1991 a trebuit depus o cerere si acesteia a trebuit anexate copii de pe actele doveditoare ale dreptului de prorietate pentru suprafata de teren solicitata.
-Pe baza carui normative a fost reglementat continutul cereri si al copiilor care au trebuit anexate?
-In cazul in care la cererea mentionata nu a fost depus copia actului doveditor al drptului de proprietate pentru suprafata de teren solicitata, in instanta ce articol de lege se poate invoca daca invocarea se face de catre primar prntru anularea Titlului de Proprietate?
-Daca actul doveditor a fost un inscris fara valoare juridica ce articol si din ce lege se poate invoca in instanta de catre primar pentru anulare titlu?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cerere pierduta legea fondului funciar xyz2012 xyz2012 S-a reconstituit dreptul de proprietate in baza legii 18/1991 asupra unui teren intravilan. Persoana beneficiara are contract de v-c din 1957 in care scrie de ... (vezi toată discuția)
Importanta unui act dotal renata renata Va rog sa ma ajutati sa gasesc solutia optima in problema mea. Pe scurt ... sunt unic mostenitor al bunicii mele, care a decedat anul trecut. De la ea mi-a ... (vezi toată discuția)
Fond funciar - anulare titlu de proprietate adriana_25 adriana_25 Buna ziua! Situatia este urmatoarea: in baza Legii 18/1991 a fost emis un titlu de proprietate in mod gresit pe unul din copii (s-a facut o confuzie, intrucat ... (vezi toată discuția)