avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recurs civil - instanta competenta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recurs civil - instanta competenta

Am facut o plangere contraventionala impotriva unui proces verbal de contraventie emis de Garda Financiara. Am primit saptamana trecuta sentinta civila pronuntata de judecatorie in acest proces. Doresc sa fac recurs!
Unde trebuie sa depun recursul, la judecatorie sau tribunal?? Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: roxana popa , utilizator 22:25, 5 Februarie 2012
Recursul impotriva acestei sentinte il veti depune la judecatoria care a pronuntat aceasta sentinta.
va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotărâre cu drept se apel Liviu2221 Liviu2221 Bună ziua. Am făcut contestație la un proces verbal care avea ca obiect și reținerea de permis. L-Am pierdut și sa dar hotărârea cu drept de apel în ... (vezi toată discuția)
Cand trebuia predat permisul? ADRIANAX ADRIANAX Revin la rugamintea mea: -ma aflu in urmatoarea situatie: Am depus la politia Slatina permisul de conducere si certificatul de grefa in data de 24.febr.2011 ... (vezi toată discuția)
Recurs sau contestatie in anulare? stefan_dumitru_m stefan_dumitru_m am fost rugat de un prieten sa-l ajut cu o problema..si as avea nevoie de un sfat:D. lucrurile stau cam asa: fiind sanctionat pentru trecere la nivel de cale ... (vezi toată discuția)