avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenda administrativa data de parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenda administrativa data de parchet

amenda administrativa se trece in cazier? in cazul contestatiei poti primi o sanctiune mai mare ?
Amenda administrativa nu se trece in cazier.
nu isi poate agrava situatia,important e sa nu o mai atace si altcineva dintre parti.
nu se inscrie in cazierul judiciar.
Nu va fi niodata mentionat in cazierul dvs aceasta amenda aplicata.
Amenda administrativa nu va fi mentionata in cazierul judiciar.
Procurorul a dispus scoaterea de sub urmarire penala si aplicarea unei amenzi.Asadar, nu s-a dispus condamnarea dumnavoastra, pentru a exista o precizare in cazier.

Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2012
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare? norbi123 norbi123 Am fost acum 8 luni acuzat de talharie s-au facut cercetari am fost la declaratzii am fost la parchet si de acolo am primit o hartie ca am fost scos de sub ... (vezi toată discuția)
Sanctiune cu caracter administrativ ion minca ion minca Intr-un dosar penal s-a terminat urmarirea penala si procurorul a dispus solutia urmatoare: - netrimiterea in judecata (fapta nu prezinta pericol social ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa ContSters146145 ContSters146145 Anul trecut am fost scos de sub urmarirea penala pentru infractiunea de ameninatare si mi s-a aplicat o amenda administrativa de 300 lei. Vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)