avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inchidere balcon cu termopan - teava gaze
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inchidere balcon cu termopan - teava gaze

Am cumparat de curand un apartament la parter, cu 2 balcoane.
Pentru cele 2 balcoane exista toate aprobarile, iar aceste balcoane sunt prevazute sa fie inchise cu termopan, acest fapt reiese din autorizatia de construire.

Am o mica problema si anume, prin unul din balcoane trece teava de gaze a blocului. Precizez ca blocul nu este contorizat.

Intrebarea mea este, pot sa-mi inchid in aceste conditii balconul cu termopan, conform autorizatiei de construire?

Multumesc pentru ajutor.
Marius
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:53, 6 Februarie 2012
Dupa minimele mele cunostinte, cred ca vinovati sunt cei care au emis autorizatia de constructie a balconului respectiv. Teava de gaze nu are ce sa caute intr-un spatiu inchis, mai ales ca aceasta apartine asociatiei de proprietari.
nu puteti...autorizatia a fost data asa ,deoarece in cerere nu a fost mentionata existenta tevii. Ce inseamna necontorizat? Este conducta care alimenteaza blocul? Puteti incerca la distrigaz sa modifice traseul conductei.
Daca exista autorizatie de construire, exista si avizul regiei de gaz pozitiv. Acest aviz a ramas in dosarul primariei, puteti sa va uitati pe autorizatia de urbanism pentru ca sigur s-a cerut.
Respectand autorizatia, trebuie sa anuntati inceperea lucrarilor.
In conditiile in care detineti autorizatie de constructie emisa de catre autoritatea publica locala,va revine obligatia sa respectati dispozitiile autorizatiei
La momentul analizarii cererii pentru eliberare autorizatie si certificat,serviciul din primarie a verificat intreg proiectul de amplasament prezent si viitor de utilitati
Nu puteti inchide balconul cu termopan decat daca proiectul acestuia nu include coloana de gaze.
Probabil ati obtinut autorizatie fara sa se cunoasca amplasarea acestei coloane.

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica Zabriela Zabriela Buna ziua, blocul in care locuiesc este in reabilitate termica, eu locuiesc la parter si am construit un balcon care este in curs de autorizare (am urbanism, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie construire instalatie gaze GALENA GALENA Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca Primaria sa ne amendeze pentru ca nu avem Autorizatie de construire pentru o coloana de gaz pe casa scarii ... (vezi toată discuția)
Construit camara in balcon potopea stelian potopea stelian Buna ziua,vreau sa-mi fac o camaruta in balcon ce consta in construirea unui zid din BCA si izolat cu polistiren si zugravit exact culoarea blocului plus usa ... (vezi toată discuția)