avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... autorizatie construire instalatie gaze
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

autorizatie construire instalatie gaze

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca Primaria sa ne amendeze pentru ca nu avem Autorizatie de construire pentru o coloana de gaz pe casa scarii blocului. Coloana a fost facuta prin Distrigaz, respectand toti pasii impusi.
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:14, 24 Aprilie 2016
La ce fel de autorizatie va referiti? Trebuia primaria sa emita autorizatie pentru asta? Au venit in control de la ei?
Executarea de instalatie parte comuna teava alimentare cu gaze necesita proiectarea si avizarea documentatiei tehnice -inclusiv taxele de avizare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesara obtinerea autorizatiei de construire pentru instalatia de utilizare (coloana de gaze )de pe casa scarii? mioara_gheorghe mioara_gheorghe Am depus cerere de racordare la sistemul de distributie gaze naturale pentru o scara de bloc pe asociatia de proprietari am obtinut acord de acces la sistemul ... (vezi toată discuția)
Temei legal - pentru autorizare construire coloana gaz in scara de bloc BURLACU52 BURLACU52 Am depus cerere de racordare la sistemul de distributie gaze naturale pentru o scara de bloc pe asociatia de proprietari am obtinut acord de acces la sistemul ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon cu termopan - teava gaze Tutzu Tutzu Am cumparat de curand un apartament la parter, cu 2 balcoane. Pentru cele 2 balcoane exista toate aprobarile, iar aceste balcoane sunt prevazute sa fie ... (vezi toată discuția)