Buna ziua,vreau sa-mi fac o camaruta in balcon ce consta in construirea unui zid din BCA si izolat cu polistiren si zugravit exact culoarea blocului plus usa termopan la fel ca celelalte termopane din casa mea, mentionez ca zidul este de 1,75 m /1.20 m grosime 10 cm. Blocul este constructie noua, ce acte mi-ar trebui si cam cat costa s-au daca i-mi trebe ceva autorizati.
Faceti-vi-l domnule sanatos!
La cate balcoane s-au inchis fara autorizatie..... !
Numai sa nu stricati arhitectura blocului, in special daca sunteti la "strada mare". Ideal ar fi sa folositi geam termopan, eventual givrat spre exterior, nu bca.
Stimate domn, daca v-ati adresat acestui forum, inteleg ca va intereseaza partea "legala" a demararii acestei mici constructii.
1)In primul rand nu va sfatuiesc sa faceti constructia din caramizi BCA, balcoanele nu sunt calculate (ca rezistenta) sa suporte sarcini similare planseelor din apartament, iar constructia dv il va supraincarca, consecintele fiind imprevizibile.
2)Aceasta constructie necesita dpdv legal, autorizatie de constructie, inclusiv acordul asociatiei de locatari.
3)Puteti urma si sfatul d-nei elga50, in cunostinta de cauza ca daca va reclama vreun vecin, veti plati o amenda usturatoare si veti fi obligat sa intrati in legalitate!