avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... construit camara in balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

construit camara in balcon

Buna ziua,vreau sa-mi fac o camaruta in balcon ce consta in construirea unui zid din BCA si izolat cu polistiren si zugravit exact culoarea blocului plus usa termopan la fel ca celelalte termopane din casa mea, mentionez ca zidul este de 1,75 m /1.20 m grosime 10 cm. Blocul este constructie noua, ce acte mi-ar trebui si cam cat costa s-au daca i-mi trebe ceva autorizati.
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 01:56, 19 Martie 2023
Bună ziua!
Mulțumesc de răspuns
Am fost la primărie pentru autorizație și trebuie avizul constructorului care ju este de acord deși apartamentul este în partea din spatele blocului și numai un perete de termopan i-mi trebuie lângă balustradă
Mulțumesc!

Kovacs viorica a scris:

vasi49 a scris:

pentru a inchide balconul va trebuie autorizatie de la primarie.

Și dacă constructorul nu este de acord primăria îmi dă autorizație?

Bună ziua!
Mulțumesc de răspuns
Am fost la primărie pentru autorizație și trebuie avizul constructorului care ju este de acord deși apartamentul este în partea din spatele blocului și numai un perete de termopan i-mi trebuie lângă balustradă
Mulțumesc!

Kovacs viorica a scris:

vasi49 a scris:

pentru a inchide balconul va trebuie autorizatie de la primarie.

Și dacă constructorul nu este de acord primăria îmi dă autorizație?

Daca constructrul nu e de acord nu il puteti face deloc Sunt blocuri noi unde nu se accepta sa stricati aspectul exterior nici macar cu amplasere de aer conditionat.
Presupun ca asa este si la dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare bloc eugenmarianpopa eugenmarianpopa Buna ziua, In anul 2003 am renovat si inchis cu geamuri termopane cele doua balcoane ( unul logie la dormitor si celalalt la sufragerie ). In anul 2011 am ... (vezi toată discuția)
Inchidere neautorizata a balconului, ce poate face asociatia de locatari? madanic32 madanic32 Buna ziua Locuiesc intr-un complex de locuinte nou. In contractul de vanzare cumparare al apartamentului scria clar ca nu se pot face modificari la fatada ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon cu termopan spartacus2012 spartacus2012 Buna seara.As dori sa inchid jumatate din balconul apartamentului meu cu geam de tip termopan.Am nevoie de autorizatie de construire de la primarie ? Va rog ... (vezi toată discuția)