avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Cel mai inspirat, inspirant, motivant...moto
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Cel mai inspirat, inspirant, motivant...moto

Deschid acest subiect în ideea (și convingerea mea) că fiecare dintre noi trebuie să aibă un moto care-i îndrumă viața.
Motoul este cel care iți dă imboldul necesar pentru a începe ceva important in viață, tot el este cel care nu te lasă sa te dai bătut atunci când întampini dificultăți în drumul spre îndeplinirea acelui obiectiv, iar în final atunci când ai ajuns să cunosti gustul succesului, iar o domnisoară drăguță reporter iți va lua un interviu despre felul cum ai ajuns să ai succes, tu cu măndrie vei rosti acest moto inspirând la rândul tău alți tineri, încheindu-se astfel cercul.
Motoul este titlul vieții tale, care nu te va lăsa să te abați de la calea aleasă, la fel ca un tablou care infățișează o bicicletă, iar titlul este 'Măr', toți vor fi nevoițti să-și imagineze un măr.
Dorința acestui subiect este, ca toți cei care și-au ales un moto să nu îl țină doar pentru ei, și să îl împărtășească aici, în speranța ca aceia dintre noi care nu au unul să poată să se inspire(împartășindu-l la rândul lor cu noi).
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2012
avadi, utilizator
Cel mai recent răspuns: armeniaD , utilizator 23:12, 7 Februarie 2012
Deci, motoul prima treaptă spre succes.
Al meu (fiind un optimist incorigibil) este: 'Speră, și nu dispera.'
Ai grija de gandurile tale caci ele vor deveni cuvinte, ai grija de cuvintele tale caci ele vor deveni fapte, ai grija de faptele tale caci ele-ti vor defini caracterul, ai grija de caracterul tau,caci el va deveni destinul tau.
Cu bani poţi să ai orice, se spune.
- Nu, nu se poate. Poţi să cumperi mâncare, dar nu poftă; medicamente, dar nu sănătate; paturi moi, dar nu somn; cunoaştere, dar nu înţelepciune; strălucire, dar nu confort; distracţie, dar nu bucurie; colegi, dar nu prietenie; servitori, dar nu fidelitate; păr cărunt, dar nu onoare; zile liniştite, dar nu pace. Coaja tuturor lucrurilor o poţi obţine pe bani, dar nu sâmburele. Ãsta nu poate fi obţinut pe bani.

Arne Garborg
"Viata este scurta si surprinzatoare,deci traieste clipa ,fi mereu optimist si gindeste ca D-zeu e mereu gata sa-ti deschida o fereastra"
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2012
iulia53, utilizator

“Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani.
Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut sa suferi.
Danseaza ca si cand nimeni nu te vede.
Canta de parca nu te-ar auzi nimeni.
Traieste ca si cand ar fi ultima zi pe pamant.
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai,
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca....
Iubeste-ti viata si mai ales prietenii...E cel mai de pret lucru.”

p.s. nu e chiar un motto dar are un mesaj teribil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Povestea vasului crapat ContSters30487 ContSters30487 O femeie bãtrâna din China avea doua vase mari, pe care le atârna de cele douã capete ale unui bãt, si le cãra pe dupã ... (vezi toată discuția)
Reguli de viata / principii de viata ContSters223567 ContSters223567 Aseara mi-am luat un pix si o hartie si am inceput sa enumar principiile mele de viata. Dupa ce am terminat de enumerat aceste principii, le-am recitit si eram ... (vezi toată discuția)
Hai sa stam in adevar Nicolaie Ciobotaru Nicolaie Ciobotaru A fost o data ca niciodata ca de n-ar fi nu s-ar povesti... la inceputul secolului trecut o Romanie... inca neintregita, cu un popor inca \\"nedospit\\" ... (vezi toată discuția)