avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Publicarea de fotografii
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Publicarea de fotografii

Daca o persoana creeaza un cont cu numele tau pe o retea de socializare si publica acolo fotografii cu tine in ipostaze intime poate fi sanctionat penal de legislatia din Romania? Si daca da, conform carei legi? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: suspectu , utilizator 04:30, 11 Februarie 2012
Nu imi mai aduc aminte lege dar se sanctioneaza de 2 ori:
-realizarea unui cont fals (ceva de genul cu furtul de identitate)
-pentru postarea de poze indiferent daca sunt indecente sau nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua . daca am folosit un cont de facebook cu pozele altei ... Anonim00002 Anonim00002 Bună ziua . Daca am folosit un cont de Facebook cu pozele altei persoane și am vorbit cu câteva persoane prin mesaje dar nu am jignit nu am amenințat nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am descoperit ca cineva mi a furat datele. am văzut ... elenadragoi2008 elenadragoi2008 Bună ziua Am descoperit ca cineva mi a furat datele. Am văzut ca a fost creat un cont pe telegram cu numele meu dar poza unui bărbat. Eu nici nu folosesc ... (vezi toată discuția)
Hartuire minor dragalinamihaela dragalinamihaela Am o fata de 17 ani care e agresata pe facebook cu tot felul de mesaje urate si comentarii la fotografii foarte injositoare si nu stiu cum sa intervin.Eu sunt ... (vezi toată discuția)