avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs

spuneti-mi va rog ce inseamna recurs?
Daca partea adversa face recurs, eu pot in intimpinare sa cer si eu anumite lucruri sau trebuie sa fac si eu actiune?
Ma intereseaza daca sa astept sa faca partea adversa
Cel mai recent răspuns: Romica , utilizator 00:00, 20 Septembrie 2004
Recurs face partea care nu eate multumita de solutia instantei inferioare care a judecat fondul...
Daca partea adversa a introdus actiunea in prima instanta aveai posibilitatea, in cazul in care aveai si tu ceva de reclamat, sa faci o CERERE RECONVENTIONALA, in acelasi dosar ca sa nu fie nevoie sa deschizi alt dosar.
Da detalii: cine a introdus act., pentru ce v-ati judecat, etc
litigiu de munca, eu am facut contestatie la o decizie de concediere si se pare ca am castigat in mare parte. Ma interesa daca ei fac recurs, eu pot apoi sa cer ce ma nemultumeste intr-o mica masura din sentinta?
Pentru ce nu te nemultumeste din sentinta formulezi propriul tau recurs, in termen legal, prin care soliciti modificarea in parte a sentintei, in sensul completrii acesteia cu ceea ce te nemultumeste [addsig]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs litigiu munca Vreau sa stiu :daca partea adversa face recurs, eu ce trebuie sa fac? In ce mod ma pot apara? Pot sa cer si eu cate ceva in intimpinare? Am si eu unele ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca w0lfshad3 w0lfshad3 Daca castig procesul pot face recurs? (vezi toată discuția)
Procedeu in fata instantei redinciucconstantin redinciucconstantin Buna ziua.Dupa noul cpc sa schimbat forma la intimpinare la recurs in calitate de intimat si daca se poate un model de intimpinare sa ma pot ghida .Va ... (vezi toată discuția)