Vreau sa stiu :daca partea adversa face recurs, eu ce trebuie sa fac? In ce mod ma pot apara?
Pot sa cer si eu cate ceva in intimpinare? Am si eu unele probleme referitoare la sentinta data la tribunal? Pot sa cer modificarea sentinte , acum in recurs , chiar daca nu am inceput eu actiunea?
Va rog insistent sa-mi raspundeti, caci am termen!
Multumesc !
NU conteaza cine a initiat actiunea in instanta, oricare dintre partile in proces poate ataca prin recurs sentinta pronuntata - sub conditia de a se mai afla in termen.
Puteti sa va aparati prin intampinare, dar nu puteti sa cereti altceva decat respingerea sau admiterea sentintei initiale, nu si alte capete noi de cerere.
>Vreau sa stiu :daca partea adversa face recurs, eu ce trebuie sa fac? In ce mod ma pot apara?
>Pot sa cer si eu cate ceva in intimpinare? Am si eu unele probleme referitoare la sentinta data la tribunal? Pot sa cer modificarea sentinte , acum in recurs , chiar daca nu am inceput eu actiunea?
>Va rog insistent sa-mi raspundeti, caci am termen!
>Multumesc !
sfatul meu este urmatorul. Daca nu a expirat termenul de 10 zile de la comunicarea sentintei, in care puteti exercita calea de atac, formulati recursul, exprimandu-va motivat criticile. nu aveti nimic de pierdut. nimic nu va impiedica sa depuneti intampinare impotriva recursului promovat de adversar.
un avocat
>NU conteaza cine a initiat actiunea in instanta, oricare dintre partile in proces poate ataca prin recurs sentinta pronuntata - sub conditia de a se mai afla in termen.
>Puteti sa va aparati prin intampinare, dar nu puteti sa cereti altceva decat respingerea sau admiterea sentintei initiale, nu si alte capete noi de cerere.
>
>>Vreau sa stiu :daca partea adversa face recurs, eu ce trebuie sa fac? In ce mod ma pot apara?
>>Pot sa cer si eu cate ceva in intimpinare? Am si eu unele probleme referitoare la sentinta data la tribunal? Pot sa cer modificarea sentinte , acum in recurs , chiar daca nu am inceput eu actiunea?
>>Va rog insistent sa-mi raspundeti, caci am termen!
>>Multumesc !
Cai de atac?
arlette
buna ziua
Am avut o actiune in instanta privind nulitate absoluta contract si judecatoria pe fond mi-a dat castig de cauza ,constatand nulitatea ... (vezi toată discuția)
Recurs
anonim
spuneti-mi va rog ce inseamna recurs?
Daca partea adversa face recurs, eu pot in intimpinare sa cer si eu anumite lucruri sau trebuie sa fac si eu actiune?
Ma ... (vezi toată discuția)