avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conventii civile 2012
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conventii civile 2012

Buna. As dori sa stiu daca se mai pot incheia conventii civile potrivit noului cod civil. De asemenea, ce contributii se retin si daca se mai poate utiliza modelul vechi de contract sau a suferit modificari.
Cel mai recent răspuns: Leri , utilizator 16:11, 20 Februarie 2012
Si pe mine m-ar interesa subiectul asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract servicii persoana fizica gaby76 gaby76 Buna ziua Ma intereseaza care este modalitatea prin care o firma poate plati o [b]persoana fizica [/b]pentru un serviciu prestat timp de 1 saptamana, in ... (vezi toată discuția)
Contributie asigurari sociale anycyk anycyk buna ziua! in anul 2011 am incheiat un contract de colaborare cu una dintre institutiile MECTS-ului. Pe baza acestui contract am lucrat in Italia ca ... (vezi toată discuția)
Contributii contract civil natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua ....sunt administrator la o asociatie de proprietari cu contract civil 1,5 ora /zi , si nu stiu ce contributii trebuie sa platesc de la 01.07.2012 ... (vezi toată discuția)