avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... daca sunt inscris la OPSNAS mai trebuie la CASS
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

daca sunt inscris la OPSNAS mai trebuie la CASS

sunt persoana fizica autorizata cu statut specila, intrebare este daca sunt inscris la OPSNAJ mai trebuie sa ma inscriu si la CASS

Alte discuții în legătură

Pfa... ordonanta lui boc Mihaela Elena Mihaela Elena Buna seara. Am o intrebare la care nimeni nu poate/nu stie sa-mi raspunda: si avocatii sunt inclusi in depunea pana azi (respectiv miercuri 25.08.2010) ... (vezi toată discuția)
Plata asigurare sanatate ! Tirlea Andrei Tirlea Andrei In luna noiembrie am incheiat perioada de somaj. Ulterior am dorit sa ma inscriu la casa de asigurari de sanatate Opsnaj. Fiind asociat intr-o firma (firma ce ... (vezi toată discuția)
Obligatia platii asigurarilor de sanatate FotaCristian FotaCristian buna ziua, am un baiat nascut in 01.07.1991, a fost asigurat la casa OPSNAJ pana in anul 2010 cand a terminat liceul, dupa aceea a fost la facultate la zi pana ... (vezi toată discuția)