In luna noiembrie am incheiat perioada de somaj. Ulterior am dorit sa ma inscriu la casa de asigurari de sanatate Opsnaj. Fiind asociat intr-o firma (firma ce nu realizeaza nici un fel de activitate, nu are nici un angajat si pentru care am tot amanat inchiderea datorita taxelor destul de piperate), a fost nevoie de un document de la registrul comertului si am fost inscris ca asigurat (dar cu calitatea de asociat si nu cu cea de persoana fizica). Acum incepe balamucul. Cum platest rata asigurarii de somaj? Fata de la somaj mi-a zis ca se plateste lunar sau anual in functie de felul in care sunt depuse declaratiile de contabila. Contabila mi-a zis ca nu intelege, cum ca eu am declaratiile pe 0 si nu beneficiez de dividente (firma fara activitate nu genereaza dividente). Apoi am fost trimis la finante, locul in care se efectueaza plata. Fata de aici a zis ca nu stie cum sa-mi incaseze si ca cea de la Opsnaj ar trebui sa stie. Ma poate lamuri cineva legat de aceasta problema? Multumesc! #-o
Imi cer scuze...este vorba despre rata asigurarii de sanatate...si era vorba despre fata de la serviciul de relatii clienti opsnaj...am vazut prea tarziu pentru a mai putea corecta. Multumesc pentru atentionare adminului.