avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Liber la fond, se mai face recurs?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Liber la fond, se mai face recurs?

daca la fond e pus liber iarasi de catre tribunal curtea se mai sesizeaza sa faca recurs? multumesc .
Nu curtea face recurs ci procurorul si se obisnuieste sa se atace orice hotarare.
Daca procurorul s-a opus la cererea de eliberare el va face recurs.ASTA NU INSEAMNA CA INSTANTA SUPERIOARA VA ADMITE RECURSUL , POATE SA-L SI RESPINGA .
da, deci procuroru, la prezentarea materialului procurorul care s-a ocupat de caz a spus ca deacum nu mai depine de ei ci de ceia ce decide tribunalul, aici nu inteleg de ce se mai face recurs de catre ei
pentru ca la judecata participa si procurorul din partea ministerului public.
chestia asta cu recursul este cu dus si-n tors daca instanta da o hotarare dece procurorul mai face recurs pentru ca inrautateste de multe ori situatia inculpatului .cineva a zis ca este o procedura obligatorie pe care o face procur. la presiunea parchetului.daca cineva cunoaste despre aceasta situatie il rog sa ne explice daca poate sau nu , dece , cum este cu recursul de catre procur. daca e obligatoriu sau nu sau e o procedura si i se da dreptate la recurs ca de !!!.... e procuror VA MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Mentinerea starii de arest dupa 1 termen de fond ContSters214324 ContSters214324 am si eu o intrebare;dupa primul termen pe fond in cazul cu arestati preventiv,mentinerea starii de arest va fi judecata de catre curte de apel sau de catre ... (vezi toată discuția)
Apel ruonscalafat ruonscalafat dupa ce Tribunalul Dolj va da o hotarare la finalul unui proces de fond, in cat timp trebuie efectuat apelul catre Curtea de Apel Craiova? (vezi toată discuția)
Dupa prima sentinta se poate merge in arest? seymour seymour buna ziua Am o prietena care a comis 3 infractiuni, a fost cercetata penal si peste o luna si putin are primul termen lla tribunal. Nu a fost arestata ... (vezi toată discuția)