avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Depozit - punct de lucru?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Depozit - punct de lucru?

Am inchiriat un depozit unde nu am nici un angajat, doar depozitez marfa. Trebuie sa-l declar ca punct de lucru? Care este reglementarea legislativa?
Cel mai recent răspuns: ContSters4978 , utilizator 00:00, 20 Septembrie 2004
Orice locatie in care soc. are activitate trebuie declarat ca punct de lucru...
Dar ai grija e sabie cu 2 taisuri:
1. Daca nu-l declari si te descopera....amenzi cat nu poti duce
2. Daca-l declari, conf. L 333/2003 trebuie sa-i asiguri paza

Deci...gandeste-te cum iti este mai bine
MULTUMESC.
Ce hartii sunt necesare sa declari un astfel de depozit. Daca paza este asigurata de cei care l-au inchiriat, de proprietar mai trebuie eu sa-mi fac griji cu asta.
Poti sa declari depozitul retroactiv, pentru perioada de la data inchirierii si pana in prezent.
Foarte simplu,autorizezi 6312 Cod Caen care spune ca aceasta clasa include exploatarea spatiilor de depozitare pentru toate tipurile de marfuri: depozite generale,silozuri de cereale,depozite frigorifice.In aceasta clasa se include si depozitarea masei lemnoase si a produselor din lemn;a petrolului si a produselor petroliere.Autorizezi si 6311-Manipulari,daca incarci si descarci marfuri de orice tip.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 5210-depozitari siempreska siempreska Buna!Am vazut ca mai exista pe forum o intrebare asemanatoarea cu a mea, dar nu am reusit sa ma lamuresc asa ca as dori sa reiau discutia...este vorba despre o ... (vezi toată discuția)
Sediul secundar sau punct de lucru ministru_ ministru_ Buna seara! Am dobandit de la parintii mei prin contract de comodat un teren in zona industriala a orasului si as dori sa imprejmuiesc spatiul si sa deschid ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu pentru depozit societate comerciala. ce autorizatii sunt necesare? nyusziful nyusziful Buna ziua. As avea nevoie de lamuriri privitoare la acest aspect: suntem o societate comerciala care producem material textil. Avem sediul si locul de ... (vezi toată discuția)