avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie KOSOVO
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie KOSOVO

Am nevoie urgent de ajutorul dvs. Rog pe cei care stiu sa-mi spuna ce stampile trebuiesc aplicate pe certificatul de nastere si pe adeverinta de cutuma a unui cetatean din Kosovo si care sunt institutiile din Kosovo care aplica stampilele respective. Stiu doar ca sunt 2 institutii. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 01:35, 8 Februarie 2012
Asta e, cred ca trebuie supralegalizate de ONU. Mai mult ca sigur. Asta inseamna ca trebuie ca cetateanul sa se intoarca in Kosovo ca la noi nu are cine sa-l ajute, neavand ambasada sau consulat. Cred ca asta e raspunsul -ONU. Multumesc!
Pai intrebati-l daca nu are si cetatenia sarba sau albaneza, ca inainte de 2007 trebuia sa aiba cetatenia vreunui stat si poate ca intre timp nu a renuntat la ea.

Am trimis un e-mail la un prieten din MAE pe care l-am intrebat despre situatie, daca imi raspunde voi lasa un mesaj aici.
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat
L-am intrebat dar sustine ca vrea doar kosovar, nu vrea sa se recunoasca drept sarb. Si actele lui sunt din Kosovo de la Pristina. O sa sun maine la ambasada Serbiei sa vedem ce ne spun, daca raspund.
Daca vrea sa se casatoreasca drept cetatean kosovar poate merge in Ungaria sau Bulgaria.
Da, dar lui i s-a pus pata pe o romanca de la noi, si chipurile vrea sa o ia de navasta tocmai in oraselul meu, ce sa-i faci, unde e vorba de dragoste(daca o fii dragoste):-/...ce sa mai zic? De ce sa nu am eu de lucru nu?=D>

Alte discuții în legătură

Casatorie romanca - kosovar jojogirl jojogirl Buna ziua . Am aceasta situatie. Ma poate ajuta cineva? Eu sunt romanca iar logodnicul meu este din kosovo . As dori sa stiu care sunt optiunile pentru a ... (vezi toată discuția)
Casatorie Mihaelap28 Mihaelap28 Buna ziua,cu o intrebare va deranjez,nepoata mea are dubla cetățenie română_sârbă,provine din o romanca si un sarb ,are pașaport romanesc dar ar vrea si ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetățean ucraina mrcea mrcea Buna ziua Am si eu o întrebare, vreau sa mă căsătoresc cu o persoana cetățean ucrainean si nu știu ce acte trebuie sa aduca cu ea din Ucraina? Daca nu ... (vezi toată discuția)