avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Adaugarea inca a unui document la dosarul contestatiei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Adaugarea inca a unui document la dosarul contestatiei

Pe 10 februarie am primul termem de judecata intr-un proces civll,in care am contestat un proces verbal contraventional si doresc sa mai adaug inca o foaie la dosar.
Imi puteti spune care este procedura in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: ContSters233678 , utilizator 18:33, 7 Februarie 2012
Depuneti inscrisurile cu cel putin 5 zile inainte de termenul de judecata, prin serviciul registratura de la instanta.
stiu ca mai este o modalitate prin care pot depunde acea foaie al dosar,se numesc "note" parca si merg depuse si in mai putin de 5 zile.
Mai sunt 4 zile pana la primul termen.
Inscrisuri noi puteti depune si in fata instantei la primul termen de judecata, in temeiul Art.132 Cod de procedura civila.
In functie de ce urmariti cu acel inscris, puteti formula o cerere modificatoare prin care completati sau faceti precizari la actiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere acte la dosar lilicrin lilicrin La dosarul pentru casa nu a depus avocatul chemarea in judecata sau cum se numeste. Partea adversa nu a depus nimic. Daca as putea adauga niste documente pe ... (vezi toată discuția)
Depunere inscrisuri/probe loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Am si eu o intrebare: in calitate de reclamanta am prima infatisare joi 15 noiembrie. Este tarziu daca depun la registratura in dimineata de joi ... (vezi toată discuția)
Intrebare tibi2008 tibi2008 Adeverinta care dovedeste venitul e ultimele 6 luni, necesara pentru calcularea pensiei alimentare, cum se depunde la dosar? pot s-o trimit prin posta prin ... (vezi toată discuția)