Am si eu o intrebare: in calitate de reclamanta am prima infatisare joi 15 noiembrie.
Este tarziu daca depun la registratura in dimineata de joi 15 noiembrie un inscris/proba ?
Sau il pot pune la dispozitie chiar in timpul judecatii/procesului ?
Cum e mai bine ?
In dimineata litigiului nu mai puteti depune inscrisuri pentru dosarele care se afla in curs de judecata decat in sala. -adica in fata judecatorului-.
Ar fi util sa depuneti inscrisurile cu mai multe zile inaitea termenului pentru a nu mai pierde un termen ca partea adversa sa ia cunostinta de acest inscris.
Asta daca vreti sa va miscati repede. Daca nu .. nu ...
Daca depuneti inscrisul la registratura in ziua judecatii exista riscul de a nu ajunge la dosar in ziua in care aveti termen de judecata, asa ca il puteti depune in sala.
Nu l-as depune la registratura pentru a-i face o..."surpriza" (sa nu aiba timp avocatul paratului sa studieze...).
Judecatorul poate refuza primirea inscrisului in sala ?
Surpriza asta nu va putea functiona caci .. asa cum spuneam ... poate solicita termen pentru a lua cunostinta de aceste inscrisuri... daca sunt relevante in cauza....
Nu e cea mai bua strategie.
Dosar in arhiva
calin_andrei
Mai gasesc un dosar la arhiva cu 1 zi inainte de termen sa depun niste inscrisuri la dosar? Sau le depun direct in sedinta de judecata? Si daca le depun in ... (vezi toată discuția)