avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Depunere inscrisuri/probe
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Depunere inscrisuri/probe

Buna ziua,

Am si eu o intrebare: in calitate de reclamanta am prima infatisare joi 15 noiembrie.
Este tarziu daca depun la registratura in dimineata de joi 15 noiembrie un inscris/proba ?
Sau il pot pune la dispozitie chiar in timpul judecatii/procesului ?
Cum e mai bine ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: loanabelciu , utilizator 17:48, 25 Septembrie 2009
Probele se propun si se pun in discutia partilor.
De administrat se administreaza dupa aceea. :wassat:

Sa-mi editez mesajul: puteti depune inscrisurile in sedinta publica. Instanta, dupa ce incuviinteaza aceasta proba, va acorda partii potrivnice termen, la cererea acesteia, pentru a lua cunostinta de acestea.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
Ultima modificare: Vineri, 25 Septembrie 2009
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Depuneti inscrisul in sala de judecata....dar este posibil ca avocatul partii adverse sa solicite un termen pentru a lua cunostinta de acel inscris. Sau va solicita sa-i inmanati si lui un exemplar de pe inscrisul depus la dosar.
Am 3 exemplare/copii + original...este vorba de o singura foaie/pagina...nu ar avea motive de..."studiu".
Din acea foaie doar 4 randuri sunt esentiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu se mai studiaza dosarele in sala? Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Ieri la un proces civil in care eram parte, am ramas uimit cand m-am izbit de refuzul grefierei de a-mi da dosarul spre studiu pana sa intre in sala completul ... (vezi toată discuția)
Dosar in arhiva calin_andrei calin_andrei Mai gasesc un dosar la arhiva cu 1 zi inainte de termen sa depun niste inscrisuri la dosar? Sau le depun direct in sedinta de judecata? Si daca le depun in ... (vezi toată discuția)
Concluzii scrise- posibilitate depunere inscris nou lonita lonita Buna ziua. Doresc sa stiu daca la concluziile scrise pe care le depun in instanta pot anexa un inscris, sau care este forma prin care sa pot prezenta un ... (vezi toată discuția)