avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Examen admitere in profesia de avocat 2012
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Examen admitere in profesia de avocat 2012

Buna ziua,

Stiu ca este cam devreme pentru aceasta intrebare, insa stie cineva cand va avea loc examenul pentru admiterea in profesia de avocat in cursul anului 2012?

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 23:07, 7 Februarie 2012
alin39 a scris:

Buna ziua,

Stiu ca este cam devreme pentru aceasta intrebare, insa stie cineva cand va avea loc examenul pentru admiterea in profesia de avocat in cursul anului 2012?

Multumesc anticipat pentru raspuns.

[ link extern ]
Mii de multumiri !! Bibliografia banuiesc ca va fi cea care a fost folosita pentru ultimul examen, cel de la sfarsitul lui 2011 ?
Cu placere!
In mare parte,da. Va fi aceeasi bibliografie,cu exceptia dreptului civil unde nu se stie daca se va da examen din noul sau vechiul cod sau din ambele. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2012 mmady mmady M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)