Ce acte trebuie sa cuprinda un dosar pentru incheierea unui CONTRACT DE INTRETINERE .
Daca la cedarea acestor terenuri ( de 1000 de mp. si respectiv 7400mp.) , in favoarea mea , ca unul dintre cei trei copii, leagea trebuie sa rezerve si celorlalti doi o parte din mostenire , ca rezerva, ATUNCI CUM AU PUTUT PARINTII SA DEA DOAR UNUIOA DINTRE FRATI CASA PARINTEASCA , FARA A SE MAI TINE CONT DE NOI<CEILALTI DOI < CA FII REZERVATARI ? Atuci s-a putut ,iar acum nu se poate ?
De ce sa mai primeasca ceva , daca nu au dat tatei , de la moartea mamei, nici macat o lingura de ciorba sau un ou rosu de Pasti , sau o felie de cozonac,de Craciun ? Toate aceste dor enorm,pentru un parinte bolnav , batran si neputincios,fara vedere si vaduv !!!
Desi a primit doua terenuri de la tata,cu vanzare-cumparare,trei miliarde si casa parinmteasca, fratele ii da tatei cate un litru de lapte pe zi , CU BANI !!!
Atunci cum suna legea ca tata doreste sa ne dea NUMAI NOUA - mie si sotiei- cele doua terenuri,prin CONTRACTUL DE INTRETINERE si nu se poate ???
Cum am face ca ea sa fie dreapta ?
Puteti sa-mi spuneti de ce acte am nevoie , pentru intocmirea dosarului ,in vederea CONTRACTULUI DE INTRETINERE ?
Multe multumiri !!!!
~ final discuție ~