avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare spor in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare spor in Revisal

Buna seara.
Daca la contractul de munca s-a facut un act aditional cu adaugarea unui spor de 2% din salariu de baza, numai daca se depaseste un plafon de vanzari ( adica ocazional), il inregistrez in Revisal?
Eu cred ca nu, dar astept si parerile dumneavoastra.
Multumesc.
Luminita
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 08:31, 8 Februarie 2012
H.G. 500/2011


ART.4 2) Orice modificare a elementelor prevazute la art. 3 alin. (2) lit. a), c)—g) se inregistreaza in registru cel tarziu in ziua lucratoare anterioara implinirii termenului de 20 de zile lucratoare prevazut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003, republicata
ART 3 g ) salariul, sporurile si cuantumul acestora;



So, trebuie inregistrat sporul, asa ocazional cum e el.:)
HG nr.500/2011 a fost modificata ... :)
Articolul 3 alineatul (2), litera g) are următorul cuprins:
"g) salariul de bază lunar brut şi sporurile, astfel cum sunt prevăzute în contractul individual de muncă;". ..

Parerea mea este ca acel spor se va inregistra in Revisal numai daca s-a indeplinit conditia impusa prin c.i.m.
luminita_moldo a scris:

Buna seara.
s-a facut un act aditional cu adaugarea unui spor de 2% din salariu de baza,


Actul aditional completeaza CIM so, trebuie inregistrat in Revisal.

astfel cum sunt prevăzute în contractul individual de muncă;". .....daaaa, cu siguranta formularea asta schimba in intregime litera g)..:rolleyes:



Actul aditional are inserat o conditie ... numai daca este indeplinita acea conditie va putea beneficia de acel spor ... prin urmare, daca nu este indeplinita nu beneficiaza de acel spor.

Parerea mea este ca acest spor va trebui inregistrat in revisal numai in situatia in care este indeplinita acea conditie.
So, in lunile in care se depaseste acel plafon, deci sporul se acorda, acesta se inregistreaza in Revisal.Dar se inregistreaza.:)

:offtopic:
sanatate!:)

Alte discuții în legătură

Noul revisal si sporurile nepermanente draganmariana draganmariana Of, am urmatoarea problema: am o societate in care dam spor de sambata si duminica 5% iar spor de sarbatori legale la fel 5 % , acestea sunt prevazute cu act ... (vezi toată discuția)
Revisal - inregistrare lunara modificare cuantum salariu si sporuri ela-ela ela-ela Buna ziua, In raspunsul dat de inspectia muncii se face referire la completarea in registru a oricarei modificari intervenite (lunar sau ocazional) [b]asupra ... (vezi toată discuția)
Sporuri trecute in revisal georgianahandac georgianahandac Buna ziua , cand se trec sporurile in Revisal de la introducerea omului in Revisal sau doar cand se acorda aceste sporuri efectiv ? multumesc (vezi toată discuția)