avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Reprezentarea legala in contestatie la executare in ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Reprezentarea legala in contestatie la executare in procedura de faliment

Daca inainte de inceperea procedurii de faliment societatea debitoare se afla intr-o contestatie la executare, iar pe parcursul procesului s-a declansat procedura de faliment, cine reprezinta societatea in proces? Probabil lichidatorul nu va dori sa il reprezinte pe debitor, iar administratorul statutar nu mai are calitate. Lichidatorul isi insuseste contestatia la executare, dar nu il reprezinta pe asociat si nici nu are interes in aceasta cauza. Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 17:26, 7 Februarie 2012
lichidatorul nu are o optiune- el va reprezenta debitorul falit in toate procedurile judiciare deoarece acesta va fi citat prin lichidator. cum il va reprezenta pe debitor este o alta problema care poate fi analizata de catre adunarea creditorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator special in instanta Diana Persa Diana Persa Ce parere aveti, in ce fel de procese poate sa reprezinte administratorul special debitoarea pentru care a fost deja numit administrator judiciar? (vezi toată discuția)
Garantii debitorului falit Diana Persa Diana Persa Ce parere aveti despre executarea silita a garantilor debitorului impotriva caruia s-a declansat procedura insolventei? Si in general despre recuperarea de ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar incompatibil cu calitatea de administrator special al unei societati aflata in reorganizare judiciara? silvian85 silvian85 Buna ziua ! Stie cineva daca avocatul stagiar este incompatibil cu calitatea de administrator special al unei societati aflata in insolventa respectiv ... (vezi toată discuția)