avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... 100 de persoane blocate in tren de mai mult de 12 ore ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

100 de persoane blocate in tren de mai mult de 12 ore la Buzau pe ruta Bucuresti-Galati

Buna ziua,

fetita mea si 100 de persoane sunt blocate in tren de mai mult de 12 ore la Buzau pe ruta Bucuresti-Galati fara apa, mancare si caldura. Temperatura din esterior ajunge la -12°C-14°C.Se incalca drepturile omului.
Nu inteleg cum dupa 20 de ani de democratie nu s-a schimbat nimic. Comunitatea Europeana ajuta statul roman cu bani nerambursabili ca se se construiasca infrastructure.Sunt miliarde si miliarde de euro care nu sunt investiti eficient sau se fura.
As dori sa stiu daca esiste legi care sa protejeze consumatorul si daca am putea sa facem cauza la CFR.
Oricum eu o sa scriu si la Comunitatea Europea ca sa cunosca si ei realitatea in care traieste poporul roman.
Va multumesc


Cel mai recent răspuns: BABALIC FLORENTINA , utilizator 10:38, 7 Februarie 2012
Exista mai multe prevederi europene care obliga CFR la plata de despagubiri si asigurarea de alimente, dar aceastea nu se aplica momentan in Romania pentru ca statul a negociat o exceptare pe o perioada de 5 ani
Va multumesc di suflet. Fara sa vreau am citit sutele de intrebari de pe forum. Ma intreb ce s-a intamplat cu poporul roman dupa ce a cazut Ceausescu. Fiecare a inteles democratia cum doreste. Goana dupa bani a facut ca nu mai avem nici macar un pic de inima. In alte state din UE nu esista asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Români de pretutindeni – mcc este proiectul care trebuie sã uneascà poporul român constantincojocaru constantincojocaru Revin la apelurile mele anterioare şi vă invit să ne unim forţele pentru a opri procesul de distrugere a României, pentru a ne reaşeza ţara pe drumul ... (vezi toată discuția)
Cum renunt la cetatenia romana? erich erich Buna, cine poate sa imi spuna, cum pot renunta la cetatenia Romana. (vezi toată discuția)