avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACT VINZARE CUMPARARE CU CLAUZA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACT VINZARE CUMPARARE CU CLAUZA

BUNA ZIUA, SUNTEM DOI TINERI , IN ANUL 2009 MARTIE,AM LUAT IN INGRIJIRE DOI BATRINI VIRSTA 50 SI RESPECTIV 51,NU AU COPII,DAR AU FRATI,NU LOCUIESC CU EI AM CASA MEA PERSONALA, AM GRIJA DE EI LE CUMPAR CE AU NEVOIE TRATAMENTE,II AJUT FINANCIAR.INTREBARE,MI SE POATE STRICA ACTELE DE VINZARE CUMPARARE CU CLAUZA DE INTRETINERE,SAU FRATI DINSILOR AR PUTEA SA VINA LA PARTE DUPA DECESUL ACESTORA MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 10:22, 7 Februarie 2012
Fratii nu sunt rezervatari si ca atare ... atata timp cat va indepliniti sarcina intretinerii nu aveti de ce sa va facetiprobleme.
Nu este exclus sa va atace actul ... insa sansele de reusita sunt infime ... atata timp cat nu vor putea dovedi ca nu ati acordat intretinerea cuvenita vanzatorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare cumparare cu clauza de renta viagera psiholog_elena psiholog_elena Buna ziua, as dori sa intreb un avocat pentru a-mi explica situatia in care ma aflu. Parintii mei au impreuna o casa si un teren. Tatal a murit iar prin ... (vezi toată discuția)
Contract de v/c cu clauza de intretinere viagera neaguvasile neaguvasile Am grija de citeva luni de un batrin! Intimplator!Acestuia i-a murit sotia in urma cu 10-11 ani.Dupa aprox. 1,5 ani de la moartea sotiei, batrinul s-a hotarit ... (vezi toată discuția)
Obligatia de intretinere Apple12 Apple12 Vreau sa aflu cum se va stabili obligatia legala de intretinere a unei mame in virsta de 90 de ani din parte celor 5 copii. Doi dintre acestia , primii ... (vezi toată discuția)