avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... OUG 119/2007
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

OUG 119/2007

Am depus o somatie de plata conform OUG 119/2007 la Judecatoria sector 1 si am primit termen peste cinci luni.:O#-o#-o#-o Somatia de plata nu se judeca la urgenta?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 12:06, 7 Februarie 2012
Teoretic da, insa daca instanta este aglomerata nu aveti ce face. Puteti formula o cerere de acordare a unui termen mai apropiat, insa trebuie sa o argumentati bine deoarece poate fi respinsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vacanta judecatoreasca pompiliairina pompiliairina se judeca termenele din luna iulie la somatii de plata daca e vacanta? (vezi toată discuția)
sentinta irevocabila doar intr-un oras? ContSters94259 ContSters94259 Buna seara Societatea a fost chemata in judecata-fond somatie de plata-la judecatoria din orasul Cluj(de unde este firma creditoare)s-a dat sentinta ca ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta!!! fany22 fany22 Buna, Am nevoie urgenta de ajutor: soc. com. unde sunt admin. a incheiat contract cu o alta soc. com. am contract, o factura restanta (pe care nu vor sa ... (vezi toată discuția)