avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Model decizia asociatului unic privind dizolvarea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Model decizia asociatului unic privind dizolvarea societatii

Buna ziua,

Ma puteti ajuta cu un model pentru Decizia asociatului unic privind dizolvarea/radierea societatii?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:11, 4 Februarie 2025
Va trimit pe mesaj privat un model de hotarare pe care o adaptati pentru decizie asociat unic.
Ok, multumesc frumos!
Buna ziua. Puteti sa imi trimiteti si mie un model de decizie asociat unic pentru radierea unei firme? Situatia financiara de lichidare inseamna bilant cu 0? va multumesc.
Buna ziua,

Ma puteti ajuta si pe mine cu un model pentru Decizia asociatului unic privind dizolvarea societatii?

Multumesc

V-am trimis pe mesaj privat amandurora model de decizie pentru dizolvare.

Alte discuții în legătură

Hotarare aga de dizolvare societate comerciala (srl) Herra_ Herra_ Va rog sa-mi spuneti daca aceasta hotarare este buna, sau daca trebuie inserate alte articole. Va multumesc mult! Corina ... (vezi toată discuția)
Lichidare si radiere srl fara activitate VioletaIrina VioletaIrina Buna ziua! Anul trecut in mai am deschis un srl cu asociat unic pe numele meu, dar nu am reusit sa am nici u fel de activitate comerciala. Anul acesta as dori ... (vezi toată discuția)
Desfiintare sc DEEAPAN DEEAPAN Am infintat o firma pe 16 martie 2012, nu am avut si nu am nici un fel de evidenta si as vrea sa o desfintez cum pot face asta? Multumesc! (vezi toată discuția)