avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Model decizia asociatului unic privind dizolvarea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Model decizia asociatului unic privind dizolvarea societatii

Buna ziua,

Ma puteti ajuta cu un model pentru Decizia asociatului unic privind dizolvarea/radierea societatii?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: eduard_radu , utilizator 17:00, 12 Mai 2014
Va trimit pe mesaj privat un model de hotarare pe care o adaptati pentru decizie asociat unic.
Ok, multumesc frumos!
Buna ziua. Puteti sa imi trimiteti si mie un model de decizie asociat unic pentru radierea unei firme? Situatia financiara de lichidare inseamna bilant cu 0? va multumesc.
Buna ziua,

Ma puteti ajuta si pe mine cu un model pentru Decizia asociatului unic privind dizolvarea societatii?

Multumesc

V-am trimis pe mesaj privat amandurora model de decizie pentru dizolvare.

Alte discuții în legătură

Hotarare aga de dizolvare societate comerciala (srl) Herra_ Herra_ Va rog sa-mi spuneti daca aceasta hotarare este buna, sau daca trebuie inserate alte articole. Va multumesc mult! Corina ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate nelunelu68 nelunelu68 am o societate comerciala infiintata in ianuarie 2011 si nu am avut nici o activitate daca as dori sa o inchid ce demersuri trebuie sa fac (vezi toată discuția)
Lichidarea unei societati comerciale cu 2 asociati teleptean teleptean Cine poate sa ma ajunte in legatura cu lichidarea unei societati comerciale ? Revin cu amanunte! Am inteles ca bilantul de lichidare se intocmeste pe ... (vezi toată discuția)