avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa paza si gunoi
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa paza si gunoi

Buna ziua, Sunt pensionara si am domiciliul stabil in Bucuresti. In urma decesului parintilor mei(si prin renuntarea la partea lor a celor doi frati la partea lor de mostenire) am devenit proprietara prin contract de vanzare-cumparare a casei parintesti situata in judetul Constanta. M-am mutat la tara unde m-am stabilit cu viza de resedinta anuala. Primaria comunei ma obliga la plata pazei si gunoiului pe motiv ca nu am domiciliul stabil (pensionarii cu pensii mici sunt scutiti de aceasta taxa).Va rog sa ma ajutati daca este legal argumentul ca nu am domiciliul stabil ca sa fiu scutita de aceasta taxa. Va multumesc pentru intelegere!

Alte discuții în legătură

Va rog un sfat despre un pachet de actiuni bigbrother42 bigbrother42 Acum 6 luni un membru al familiei a decedat lasandu-mi un pachet de actiuni de genul celor care s-au dat prin anii 90.In ultimii ani nu a mai locuit cu mine si ... (vezi toată discuția)
Intrebare: renuntare la mostenirea unei case si impozite aditionale Alina_B22 Alina_B22 Buna ziua, Ma puteti ajuta cu informatii legate de urmatoarea situatie: Un membru al familiei a decedat de curand, iar casa in care locuia nu a mai avut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am niste intrebari: 1. doi frati, poate unul din ei ... Typhon Typhon Buna ziua. Am niste intrebari: 1. Doi frati, poate unul din ei sa renunte la dreptul sau de proprietate in favoarea celuilalt, in ceea ce priveste casa ... (vezi toată discuția)