avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit pentru masini
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit pentru masini

Se plateste impozit pentru o masina care nu este inscrisa in circulatie:">
Cel mai recent răspuns: zvan , utilizator 15:14, 8 Ianuarie 2009
Impozitul il platesti atata timp cat masina e inscrisa in circulatie!
si daca masina a fost inscrisa in circulatie 3 luni cu numere provizorii , o luna cu numere de germania si o luna a stat pe dreapta (numere expirate) trebuie platit impozit pe aceasta perioada sau de la data inmatricularii permanente si a inregistrarii la finante ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca - auto romanesc pe masina de anglia ContSters294253 ContSters294253 Bua ziua.Am o masina cu numar de anglia.recent i-am facut omologare , in RAR, si itp-ul si ma intereseaza daca pot incheia asigurare auto romaneasca.Va ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii masina lady34 lady34 daca am scos un rand de numere provizorii la masina in octombrie, deatunci nu am mai scos, pot scoate acum dupa atatea luni inca un set de numere provizorii? (vezi toată discuția)
Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)