avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Fisa de calcul punctaj pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Fisa de calcul punctaj pensie

Buna ziua,
Ma numesc Aurel si vreau sa va intreb daca casa de pensii are obligatia de a elibera la cerere fisa de calcul cu care s-a facut punctajul total. Intreb acest lucru deoarece punctajul este mai mic in decizia de pensie fata de calculul meu.
Cred ca punctajele anuale nu au fost inmultite cu procentele pentru pensia suplimentare si de asemeni cu procentul de 25% pentru grupa a II-a unde a fost cazut.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:27, 8 Februarie 2012
Casa de pensii nu are obligatia sa va comunice buletinele de calcul intrucat nu exista o prevedere legala in acest sens. Insa, daca le veti solicita in scris, vi le vor comunica.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se va intampla cu punctele din decizia de pensionare, atunci ... aenimnairam aenimnairam Ce se va intampla cu punctele din decizia de pensionare, atunci cand va incepe recalcularea din 2024 ? (vezi toată discuția)
Pentru cei deja pensionati freeanifer freeanifer Pentru cei deja pensionati , dupa aplicarea noii legi a pensiilor se recaculeaza punctajul general sau se ia in considerare punctajul total scris pe decizia de ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupe de munca inaudroiu inaudroiu Sunt pensionata din februarie 2001. Am lucrat in conditii de munca conform Gr. I un timp de 4 ani si 3 luni si conform Gr.II, tot 4 ani si 3 luni. Am primit ... (vezi toată discuția)