avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am primit o decizie de executare silita pe 03/02/2012 dupa ce tribunalul a respins cererea formulata pe calea somatiei de plata de catre creditoarea[.....];irevocabila,in sedinta publica din 12/10/2006.Pana la data de 20/02/2012 sunt obligata sa anunt data si ora cand sunt la domiciliu in vederea inceperii procedurii preliminare.Dar eu nu am nimic pe numele meu si nici nu mai locuiesc la acea adresa[casa e a parintilor nu a mea].CE inseamna asta?Ce se intampla?Hotararea judecatoreasca nu e valabila?CE mi se intampla acum?
Exista vreo alta hotarare pronuntata impotriva dvs? .. executarea silita nu se poate face decat in baza unui titlu executoriu ... decizia de executare de cine este emisa?
A fost data o sentinta in12/10/2006 prin care se respingea cererea formulata de creditoarea,iar acum, dupa 5 ani si ceva ma trezesc cu executor judecatoresc si expert cadastral.Asta scrie pe DECIZIA DE EXECUTARE SILITA pe care am primit-o .

Aceasta decizie este emisa de catre Departamentul Executari Silite al firmei de recuperare
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
ATENTIE! Nu este valabila, este un tertip prin care urmaresc ca u sa faci plata.

DEPARTAMENTUL EXECUTARI SILITE AL SC .......SRL, NU REPREZINTA TITLU EXECUTORIU, doar sentinta instantei este cu titlu executoriu.
Ii puteti trimite la plimbare pe acesti recuperatori .. nu au niciun titlu executoriu in baza caruia sa va execute.
Multumesc tare mult in numele meu si al celor 3 pui ai mei pentru ca mi-ati redat linistea sufleteasca.Sa va dea d-zeu multa sanatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire decizii civile definitive potrivnice F1987 F1987 - Am o Decizie de imputare din 2003 emisa de un angajator in februarie, care nu a fost comunicata de acesta. - Am contestat-o in 04.03.2003 cand am luat ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu simona35 simona35 Pot investi cu formula executorie o decizie penala data in apel, recursul fiind respins? Sau trebuie sa investesc decizia data pe fond? Care ar fi procedura? (vezi toată discuția)
Care sunt urmatorii pasi??? OANA GORAN OANA GORAN am depus cereri de emitere a somatiei pt debitorii x,y,z,...... am primit sentintele prin care sunt admise cererile si someaza debitoarele......... si ... (vezi toată discuția)