avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Revizuire decizii civile definitive potrivnice
Discuție deschisă în Executare silită

Revizuire decizii civile definitive potrivnice

- Am o Decizie de imputare din 2003 emisa de un angajator in februarie, care nu a fost comunicata de acesta.
- Am contestat-o in 04.03.2003 cand am luat cunostinta de ea si dupa intrarea in vigoare a noului Cod al muncii Lg 53/2003.
- In ianuarie 2006 angajatorul a solicitat prin executor judecatoresc incuviintarea executarii silite, in acel moment executarea era suspendata in procesul de contestatie al respectivei decizii de imputare.
- Judecatoria a respins cererea de incuviintare a executarii silite pe motiv ca nu mai constituie titlu executoriu valabil, de la 01.03.2003 intrand in vigoare Lg 53.
- Angajatorul a facut recurs impotriva acestei incheieri, pe care Curtea de Apel l-a respins printr-o Decizie irevocabila, cu pastrarea incheierii emisa de Judecatorie.
- Intre timp a fost respinsa ca nefondata, contestatia mea impotriva acelei decizii de imputare atat de Tribunal cat si de Curtea de Apel, fara nici o precizare pentru valabilitate titlului executoriu al acelei decizii.
- Astfel angajatorul solicita din nou si primeste incuviintarea executarii silite de la Judecatorie.
- Am promovat contestatie la executare, aceasta fiind respinsa ca nefondata atat de Judecatorie cat si de Tribunal.
- Va rog sa ma lamuriti daca pot promova revizuirea celor doua decizii definitive potrivnice pronuntate de Tribunal in ceea ce priveste executarea silita.
- Astept cu interes lamuriri.

Alte discuții în legătură

Revizuire hotarare F1987 F1987 Am facut in 2014 o contestatie la o executare silita, ma precis o contestatie la titlu, intrucat piedusem acel termen de 15 zile. Judecatoria a respins ca ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare respinsa art. 666 maxxlro maxxlro Buna ziua tuturor , Ieri mi-a fost respinsa definitiv (tribunal) ca nefondata, o contestatie la executare cu privire la nelegalitatea incuviintarii de ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu simona35 simona35 Pot investi cu formula executorie o decizie penala data in apel, recursul fiind respins? Sau trebuie sa investesc decizia data pe fond? Care ar fi procedura? (vezi toată discuția)